Uw winkelwagen is leeg

Betaalmethoden

IDeal (alléén mogelijk binnen NL)
Met IDeal kunt u uw bestelling betalen via uw vertrouwde login-omgeving van uw eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na uw betaling direct een berichtje dat de 'betaling succesvol is afgerond' en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van uw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening via Sisow en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Verzending 1 – 2 werkdagen

Wilt u meer informatie over IDeal, kijk dan even op de site: www.ideal.nl
U kunt de betaling op de gebruikelijke en veilige wijze afhandelen. Wij ontvangen een berichtje zodra de betaling succesvol is voltooid. Voor meer informatie:
Vooraf overmaken (zelf overmaken met telebankieren)
Wilt u het bedrag liever zelf overmaken, kies dan voor Vooraf overmaken. U kunt het totaalbedrag dan overmaken naar onze rekening
Mocht u gekozen hebben voor overmaken bank dan kunt u het bedrag onder vermelding van factuur nummer overmaken op:|

Bijouxonlineshop te Hardinxveld-Giessendam Nederland
IBAN: NL70KNAB0258138246
BIC KNABNL2H

Houdt u dan wel rekening met enige vertraging, het bedrag wordt niet altijd direct op onze rekening bijgeschreven. In de regel is dit 1 tot 3 werkdagen. De verwerking van uw bestelling gaat pas in zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bestelt u vanuit Europa of daar buiten en wilt u het bedrag zelf overmaken dan zijn dit de benodigde gegevens:

Bijouxonlineshop, Hardinxveld-Giessendam, The Netherlands
IBAN: NL70KNAB025813846

BIC: KNABNL2H

Let op: Om verdere vertraging te voorkomen verzoeken wij u om het ordernummer (factuurnummer) te vermelden! Deze vindt u aan de bovenzijde van uw bestelformulier.

PayPal
Betalen met PayPal is gemakkelijk en het bedrag wordt rechtstreeks bijgeschreven op onze PayPal-rekening. Wij ontvangen binnen een korte tijd een berichtje dat uw betaling succesvol is afgerond. Is de betaling bij uw PayPal rekening gewoon afgeschreven, maar heeft u na 2 uur nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: Bijouxonlineshop[@]outlook.com. Dan kijken wij het even voor u na.
Uw PayPal betaling wordt via ons webwinkel systeem automatisch overmaakt naar het juiste e-mailadres wat bij onze PayPal-rekening hoort: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Verzending 3 – 5 werkdagen
Voor meer informatie over PayPal, kijk op de site: www.paypal.nl

Let op!
Voor welke betaalmogelijkheid u ook kiest, u dient rekening te houden met de 1 tot maximaal 5 werkdagen die nodig zijn om de bestelling te verwerken. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden/verwerken, maar onvoorziene omstandigheden kunnen zich altijd voordoen.

Bijouxonlineshop

Bijouxonlineshop is een luxe online sieradenwinkel. Wij stellen ons ten doel modeaccessoires van diverse merken aan te bieden die allemaal dezelfde eigenschappen hebben. Dit is kwaliteit, koppeling huidige modebeeld en goede prijs-/kwaliteitverhouding. Kernwoorden hierbij voor u als drager zijn: persoonlijkheid, identiteit, schoonheid en klasse. Laat u betoveren!