Uw winkelwagen is leeg

Veelgestelde vragen

Heeft U een klacht, opmerking of suggestie?
Wij nemen uw reacties altijd heel serieus. U kunt deze mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat gebeurd er met mijn klacht, opmerking of suggestie?
Nadat u uw klacht, opmerking of suggestie heeft gemeld aan ons ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. Wij zullen binnen twee werkdagen reageren op uw mail. Indien u een klacht heeft gemeld kunt u ervan op aan dat wij ons uiterste best zullen doen om dit op te lossen of te verhelpen.

Zijn mijn (privé) gegevens veilig bij jullie?
Uw (privé) gegevens zijn bij ons veilig. Wij zullen nimmer uw gegevens beschikbaar stellen aan derden zonder dat u daar toestemming voor heeft gegeven. U kunt uw gegevens zelf inzien, wijzigen of verwijderen door in te loggen op Bijouxonlineshop.nl account als u deze heeft aangemaakt. Tevens kunt u op uw accountpagina aangeven of u mailing, aanbiedingen of nieuws van ons wilt ontvangen.

Welke (privé) gegevens worden er geregistreerd?
Indien u in onze webshop een aankoop doet zijn wij genoodzaakt een aantal gegevens van u te registreren om uw bestelling te kunnen verwerken en verzenden. Deze gegevens bevatten o.a. uw naam, adres, postcode, woonplaats, emailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden opgeslagen in uw account en kunt u ten alle tijden inzien en aanpassen. U kunt tevens uw account opheffen, hiermee verwijderd u ook alle geregistreerde (privé) gegevens.

Ik wil afzien van mijn aankoop, kan dat?
U heeft recht op een zogeheten herroepingsrecht van 14 dagen om zonder opgaven van reden de koop te ontbinden en het bestelde product te retourneren. Daarbij draagt u zelf de kosten voor retourzending, m.u.v een terecht beroep op de "niet-goed-geld-terug" regeling. Bijouxonlineshop.nl zal in geval van ontbinding binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerd product het betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. U blijft zelf aansprakelijk voor de zending. Zendingen die we niet ontvangen hebben worden niet retour betaald of geruild.

Kan ik iets retourneren en hoe doe ik dat?
Indien u een besteld product wilt retourneren dan dient u per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een melding te doen. U ontvangt van ons een retourcode welke u duidelijk op de retourzending dient te vermelden.
In de volgende situaties komt u NIET in aanmerking voor een retourcode:
voor producten die reeds door u zijn gebruikt
voor producten die niet in onze webshop zijn besteld
voor producten die de herroepingsrecht datum overschrijden

Eventuele manco's (defecten) dient u bij ons te melden binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling.
Hiervoor kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U blijft zelf aansprakelijk voor de zending, zendingen die we niet ontvangen hebben worden niet retour betaald of geruild.

Retour sturen kunt u het beste doen in de envelop waar uw bestelling in is aangekomen. U kunt deze gebruiken om de bestelling retour afzender te sturen, zonder extra frankeerkosten.

Kan ik een artikel ruilen?
Wanneer u één of meerdere artikelen wilt retourneren kunt u dit aangeven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef hier ook aan welk nieuw artikel u wilt ontvangen, wij zullen dit dan verwerken in ons systeem. Vervolgens vindt er eventueel een verrekening plaats.
Mocht u nog vragen hebben over ruilen of retourneren: neem dan contact met ons op
U kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:


Bijouxonlineshop  Gieser Wildeman 35,  3371 NG  Hardinxveld-GiessendamNederland

Let op : U blijft zelf aansprakelijk voor de zending. Zendingen die wij niet ontvangen hebben worden niet vergoed of geruild.

Ik wil iets bestellen in de webshop, hoe kan ik betalen?
Als u iets besteld in onze webshop kunt u de bestelling op de volgende manieren afrekenen:
u kunt betalen via iDeal of PayPal, hierbij betaald u het verschuldigde bedrag ineens en veilig via uw eigen bank of uw PayPal account. Wij verwerken uw bestelling dan direct.
U kunt betalen via overschrijving, hierbij dient u zelf het verschuldigde bedrag over te maken op onze rekening. Na ontvangst van uw betaling ( kan 1 of 2 werkdagen duren ) zullen wij uw bestelling verwerken en verzenden.

Welke kosten worden er gerekend voor de verzending van mijn bestelling?
Gratis verzending van af € 10,00 bij briefpost in Nederland
Verzendkosten voor pakketpost € 7,50 per zending voor zendingen tot 10 KG
Aangetekende verzending Nederland € 8,95
Verzending België, Frankrijk, Duitsland en overzee aangetekend € 10,00

Klachten.
Indien u een klacht heeft kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld s.v.p. duidelijk wat uw klacht inhoudt en indien uw klacht betrekking heeft op een bestelling, vermeld dan ook het ordernummer (is hetzelfde als het factuurnummer). Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met onze reactie.

 

Bijouxonlineshop

Bijouxonlineshop is een luxe online sieradenwinkel. Wij stellen ons ten doel modeaccessoires van diverse merken aan te bieden die allemaal dezelfde eigenschappen hebben. Dit is kwaliteit, koppeling huidige modebeeld en goede prijs-/kwaliteitverhouding. Kernwoorden hierbij voor u als drager zijn: persoonlijkheid, identiteit, schoonheid en klasse. Laat u betoveren!